Over QSM

Op koers met QSM – Softwareontwikkelprojecten voorspellen

Ongeacht ontwikkelomgeving, iedere organisatie heeft te maken met uitdagingen binnen haar IT-organisatie. Unieke doelstellingen en verwachtingen zorgen ervoor dat het beste traject voor uw softwareontwikkeling regelmatig opnieuw uitgevonden moet worden.

Softwareontwikkelprojecten en pakketimplementaties zijn bijzonder goed te voorspellen. Hoe grootschalig of complex deze ook mogen zijn en ongeacht ontwikkelomgeving.

Van verwachtingsmanagement, risicobeheersing tot aan kostenbesparing wij denken met u mee met als doel inzicht en grip op uw IT; bij onder andere het onderzoek naar de haalbaarheid van uw softwaretrajecten en de implementatie van pakketten baseren wij ons op onze eigen database van maar liefst 13 duizend afgeronde softwareprojecten.

QSM Europe, als onafhankelijke organisatie, doet dit al ruim 20 jaar. Wij zorgen ervoor dat complexe softwareprojecten en programma’s transparant en voorspelbaar verlopen. Ons advieswerk is gebaseerd op pure feiten. Wij geven u snel en concreet inzicht. Voorafgaand, tijdens en na afloop van een project of release. Resulterend in heldere en overzichtelijke rapportages. Rapportages waarmee projecten beter zijn aan te sturen en tegelijkertijd de projectrisico’s uitstekend zijn te beheersen.

Met onze concrete handvatten zet u koers richting een succesvolle realisatie van al uw IT-trajecten. Binnen het gestelde budget én de beoogde tijdsduur bereikt u uw thuishaven.

QSM Europe is in 2016 door Computable genomineerd voor “Beste ICT-dienstverlener van het jaar” en “Beste softwareleverancier van het jaar”. In 2015 is QSM door Gartner uitverkozen tot “Cool Vendor” in de IT Vendor Management Services list 2015.

Wij komen graag bij u langs om de QSM-dienstverlening verder toe te lichten en de toegevoegde waarde hiervan voor uw organisatie te bespreken. U kunt ons bereiken via 0346 566 952 of gebruik het contactformulier.